MULTIGRAN

1.700 Ft

Ez az ásványi anyag granulátum tengeri alga hozzáadásával készült. Az Ascophylum Nodosum fajta alga rengeteg tökéletes egyensúlyban lévő természetes makro- és mikroelemeket, valamint természetes B12 vitamint tartalmaz. A galambok egyéni igényeinek megfelelően módszeresen adagolt MULTIGRAN megakadályozza az élethez és egészséghez fontos mikroelemek hiányát. A MULTIGRAN kiemelkedő minőség és garantált hatékonyság.

A MULTIGRAN egy tökéletesen kiegyensúlyozott, rendkívül gazdag mikrofunkciós termék a galambok számára, a tengeri alga Ascophyllum nodosum hozzáadásával. Ez egy rendkívül értékes termék, amely nemcsak a biológiailag hasznosítható ásványi anyagokat (jód, foszfor, kálium, nátrium, magnézium), hanem vitaminokat (különösen a B, C és K), több mint 15 aminosavat, poliszacharidokat, esszenciális EFA zsírokat, fitohormonokat és természetes kelátképző vegyületeket tartalmaz. A termékhez való folyamatos hozzáférés kiküszöböli a makro- és mikrotápanyaghiány kockázatát, és biztosítja, hogy a madarakat a legmagasabb egészségi állapotban tartsák.

Leírás

Összetétel: természetes tápanyagok keveréke, tengeri alga por, kalcium – 11,6%, foszfor – 1,72%, magnézium – 0,42%, Nátrium – 0,04%, vas – 430 mg / kg, jód -49mg/kg és 60 egyéb természetes makro- és mikroelem

Adagolás: ajánlott egész évben korlátozás nélkül

Csomagolás: 3 kg-os vödör

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MULTIGRAN” értékelése elsőként