MINERAL-MIX-TOTAL

4.500 Ft

A galambok grittel történő kizárólagos etetése nem elégséges ahhoz, hogy ellássa őket az összes szükséges ásványi anyaggal. Ennek kiküszöbölésére vezettük be a piacra a különösen értékes összetevőkből álló ásványi anyag termékeket. Megfelelő összeállítással a galambok szükségleteinek megfelelő, és megadott időszakokra ajánlott termékek születtek. Ezek a SUPRAMIX, MINERAL-MIX-GRAIN és a MINERAL-MIX-TOTAL. A gazdag ásványi anyag összetevőket segítő megfelelő magvakat is tartalmaz.

A tenyésztők rá fognak jönni, hogy milyen értékesek tudnak ezek a mixek lenni.

A jól megválasztott termék biztosan megmutatja tagadhatatlan értékét, és versenysikereket eredményez. Még a legigényesebbeket is 100 %-osan kielégíti.

Leírás

Összetétel: kagylóhéj, agyag barna, pörkölt agyag, kalcit, kukorica, alma pektin, élesztő, fakéreg, kurkuma, vegyes magvak (speciális energia), máriatövis mag, lalium fructus, makro-és mikroelemek, vas, nátrium

Adagolás: felkészítési azaz tréning időszakban naponta, verseny szezonban 2-szer a hét közepén, betegség után 5 napig 1 evőkanállal (18g) 20 galambnak közvetlenül a takarmányhoz vagy egyedileg.

Csomagolás: 5 kg-os vödör

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MINERAL-MIX-TOTAL” értékelése elsőként