MINERAL-MIX-GRAIN

4.500 Ft

A galambok grittel történő kizárólagos etetése nem elégséges ahhoz, hogy ellássa őket az összes szükséges ásványi anyaggal. Ennek kiküszöbölésére vezettük be a piacra a különösen értékes összetevőkből álló ásványi anyag termékeket. Megfelelő összeállítással a galambok szükségleteinek megfelelő, és megadott időszakokra ajánlott termékek születtek. Ezek a SUPRAMIX, MINERAL-MIX-GRAIN és a MINERAL-MIX-TOTAL. A gazdag ásványi anyag összetevőket segítő megfelelő magvakat is tartalmaz.

A tenyésztők rá fognak jönni, hogy milyen értékesek tudnak ezek a mixek lenni.

A jól megválasztott termék biztosan megmutatja tagadhatatlan értékét, és versenysikereket eredményez. Még a legigényesebbeket is 100 %-osan kielégíti.

Leírás

Ősszetevői elősegítik megfelelő fejlődést, valamint magas szintű egészség és erőnlét fenntartását. A „vér tisztító” tulajdonságú.

Összetétel: takarmány-alapanyagok keveréke: sör élesztő, ásványi kalcium, ásványi magnézium, alga-oligoelementek, préselt zöldségek, szárított kelbimbó, gabona keverék: kendermag, fénymag, hajdina, tengeri kagyló, oligocén agyag, barna agyag, vörös kő. Fehérje 4,6%, rost 3,2%, a zsír 0,1%, a hamutartalom 83%.

Adagolás: tenyész szezonban naponta, verseny szezonban heti 2-3 nap, nyugalmi időszakban hetente 1-szer 1 evőkanállal (18g) 20 galambnak közvetlenül a takarmányhoz (vagy külön etetőbe)

Csomagolás: 5 kg-os vödör

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MINERAL-MIX-GRAIN” értékelése elsőként