Dexachol

5.400 Ft

Dexachol egy biokémiai katalizátorokat és lipotróp anyagokat tartalmazó modern koncentrált termék, amely a galamb májának megfelelő működése és védelme érdekében

készült. Szinergikusan kiválasztott hatóanyagai a készítménynek, védik, regenerálják a májat és ösztönzik a májsejteket, hogy távolítsák el méreganyagokat, káros anyagcsere termékeket, valamint, javítják az emésztést és a zsírok hasznosítását.

Dexachol-ban a kén tartamú aminosavak, mint a metionin, hatással vannak a tollképzésre a sima, erős tollazat építésére. Ezen kívül serkenti a vas anyagcserét, a vitaminok és a glükóz felszívódását ,valamint a fehérje emésztést. Serkenti az étvágyat és javítja az emésztést. Csökkenti az ételmérgezés következményeit és csökkenti a tüneteket,amikor a madár túlterheli a testét, amelyek szerepelnek leggyakrabban fokozott erőfeszítések idején, azaz a tenyésztés, vedlés és a repülés során. A termék összhangban tartja az egészséges fiziológiai egyensúlyt, ez az optimális hatékonyság feltétele. A készítmény kiegyensúlyozott összetétele lehetővé teszi egész éves használatát, külön hangsúlyt helyezve a galamb szervezetének különösen megterhelt időszakaira.

Leírás

Össszetétel: 1000ml-ben: DL-metionin 10000mg, betain 30000mg, kolin-klorid 100000mg , L-karnitin 6000mg, szorbit 538000mg
Adagolás: párzási, tenyész, fiatal és vedlési időszakban: 10 ml / 1 liter ivóvízhez vagy 0,5kg takarmányhoz hetente 3-szor. Verseny időszakban: 10 ml / 1 liter ivóvízhez vagy 0,5kg takarmányhoz a verseny után első vagy második nap. Nyugalmi és téli időszakban: : 10 ml / 1 liter ivóvízhez vagy 0,5kg takarmányhoz hetente 2-szer. Antibiotikus kezelés után: 5 egymást követő napon. , Ismeretlen etiológiájú vészhelyzetben: 10ml/1liter ivóvízhez a következő 3-4 nap. Készítsünk naponta friss oldatot!
Csomagolás: műanyag flakon: 1000 ml

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dexachol” értékelése elsőként