ELEKTROBIOL-PLUS

6.500 Ft

ELEKTROBIOL-PLUS takarmány kiegészítő galamboknak, amely egyedülálló összetétele elektrolitoknak plusz vitaminokkal és aminosavakkal. Az ásványok és nyomelemek fontos befolyásoló tényezői galambok egészségének. ELEKTROBIOL-PLUS védi a galambokat az alacsony elektrolit szint ellen az izomszövetekben. Így megvédi a fájdalmas összehúzódásoktól, és javítja az általános elektrolit-és folyadékpótlás egyensúlyt a szervezetben. Különösen ajánlott a stressz (általános), magas környezeti hőmérséklet, elektrolit zavarok (hasmenés), intenzív versenyzés (előtt és után) és fokozott tréningek ideje alatt.

Leírás

Összetétel: B12-vitamin, C-vitamin, Nátrium-citrát, Nátrium-klorid, Kálium-citrát, Magnézium-glükonát, Kalcium-glukonát, Szorbit, Glycine, L-arginin, L-izoleucin, L-leucin, L-lizin, DL-metionin, L-triptofán, L-valin, aqua destilata
Adagolás:tenyésztés (fiatal növekedés) időszakban 2,5-5ml/ 1liter vízbe 4 nap egy héten. Verseny előtt 2,5 ml/ 1 liter vízbe ha a környezeti hőmérséklet 20 ° C alatt van, vagy 5 ml/1 liter 20 ° C fölött van. Regeneratív repülés után 2,5 ml/1 liter vízhez érkezéskor.
Csomagolás: műanyag flakon 500ml

További információk

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELEKTROBIOL-PLUS” értékelése elsőként