VEGETA-MIX 1000 ml

3.600 Ft

A VEGETA-MIX 19 természetes, zöldség és gyógynövény alapú összetevők tökéletes gyűjteménye, bio-aloéval és mézzel gazdagítva.
A készítmény titka, hogy a legkülönbözőbb tulajdonságokkal bíró aktív összetevői nem csupán egy, hanem a madarak valamennyi fiziológiai folyamataira hatnak, biztosítva a madarak kivételes egészségét és kondícióját.
A termék széles spektrumú működésének köszönhetően pozitívan hat az érrendszerre, a légzőszervekre és az emésztésre. Tisztítja a vért, a belek mikrobiológiai egyensúlyát is visszaállítja. Javítja a vitaminok és a mikró összetevők felszívódását. Támogatja a szervezet ellenálló-képességét és optimizálja annak működését a szervezet fejlődése alatt. Stimulálja a máj és a vesék helyes működését. Méz és aloe tartalmának köszönhetően növeli az izmok és ízületek rugalmasságát, csökkentve bennük a káros- és méreganyagokat. A tenyész galambok esetén növeli a potenciát és a reprodukció lehetőségét.
A készítmény működésének következménye a gyors regeneráció és a szövetek táplálása, valamint a sejtek oxigénellátása, ami a szer szisztematikus használatakor közvetlen hatással bír a csúcsformára és a röpkapacitásra.

Leírás

Adagolás:

Szaporodási, valamint a fiatal egyedek nevelésének időszakában és vedléskor:

  • 10ml/1 liter víz kétszer-háromszor egy héten

Röpidőszakban:

  • 10ml/1 liter víz egy vagy két alkalommal a hét közepén

Nyugalmi időszakban és télen:

  • 10ml/1 liter víz két-három alkalommal egy héten

A készítmény a takarmánnyal együtt adható, ha azt benedvesítették és kiszárították. Az üledékesedés természetes folyamat, ami nem jelenti a termék hibáját. Minden alkalommal friss oldatot készítsen!

Kiszerelés: 1 l

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VEGETA-MIX 1000 ml” értékelése elsőként