Ovo-Mix

5.000 Ft

OVO-MIX 3kg

Ovo-mix egy egyedülálló tojásos takarmány kiegészítő keverék, amely a fiatal galambok megfelelő növekedését és fejlődését támogatja. Kiegyensúlyozott összetétele, komponensek gazdagsága növekedési anyagok tartalma, könnyen emészthető fehérjék, vitaminok, aminosavak és nyomelemek (mikrotápanyagok) garantálják a szép és egészséges fiatalokat. Ezen túlmenően, a „MINDIG EGÉSZSÉGES FIATAL” termék formula, rendkívül kedvezően befolyásolja a még fejletlen immunrendszer és az idegrendszer megerősítését, amely hatékonysága különösen fontos a fiatal szervezet ezen fejlődési szakaszában. Ovo-mix létfontosságú az erős, egészséges fiataloknak, jó befektetés a jövőre nézve.

Leírás

Összetétel: fehérje (állati és növényi fehérje), tojástermékek, sütőipari termékek, cukor, növényi olajok és zsírok, lecitin, méz, jó minőségű gabona magvak (len, napraforgó, köles, kanári mag, kender, repce, kanáriköles, négermag), vitaminok (B1-, B2-, B6-, B12-, A-, D3-, E-, és C-), aminosavakat, nyomelemeket, növényi kivonatok, illóolajok, szárított zöldségek.

Adagolás: tojásrakás előtt egy héttel minden nap, a tenyésztésnek teljes időtartama alatt, a fiataloknak leválasztás után három hétig legalább hetente 3-szor, 5 evőkanállal 25 galambnak. Naponta frissen adagolja!

Kiszerelés: 3kg-os vödör

További információk

Tömeg 3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ovo-Mix” értékelése elsőként