Calci-Lux (150g, 500g)

4.400 Ft7.300 Ft

Vízben oldódó kalcium készítmény. Madarak kalcium hiányának megelőzésére és kezelésére.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Vízben oldódó kalcium forrás. A kalciumhiány madarak esetében gyakran súlyos egészségügyi problémákhoz vezet. A kalcium ezen kívül az egészséges csontozat és a megfelelő tojáshéj fenntartásához szükséges. Ezért főként költési és növekedési időszakban létfontosságú a kalcium adagolás. A kalcium létfontosságú az idegrendszer megfelelő működéséhez is. A Calci-Lux értékes, könnyen felvehető kalciumforrás, amely oldékonyságának köszönhetően egyszerűen adagolható az ivóvízbe.

Adagolása:

1. Megelőzés céljából a felnőtt madarak számára, a költési időszakon kívül. Egy lapos mérőkanál (4g) 250ml ivóvízben vagy 100g lágyeleséghez. Legalább hetente 4 napig.

2. Kalciumpótlás a költési időszakban és az előtt: 2 lapos mérőkanál (8g) 250ml ivóvízben vagy 100g lágyeleséghez adagolva. Legalább hetente 4 napig.

3. Kezelés kalciumhiány esetén: 3 lapos mérőkanél (12g) 250ml ivóvízben vagy 100g lágyeleséghez adagolva. A Calci-Lux megfelelő oldódása érdekében ajánlatos a terméket 10-15 perccel korábban elkészíteni, és a várakozási idő alatt rendszeresen kevergetni vagy rázogatni. A kalcium megfelelő felszívódása érdekében ajánlatos külön D3 vitamint is adagolni. Ezért ajánlott a Calci-Luxot Omni-vit termékkel együtt alkalmazni.

További információk

Típus

150g, 500g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Calci-Lux (150g, 500g)” értékelése elsőként