Lovak

TAKARMÁNYOK

LOVAK SZÁMÁRA

Takarmányaink széles kínálatából minden ló megtalálja a neki valót. A receptek kifejlesztése során az ő szükségleteiknek legjobban megfelelő összetevőkre összpontosítottunk. Korlátoztuk, valamint a lovak számára jóval természetesebb rostanyaggal helyettesítettük a gabonaféléket.

TAKARMÁNY

NATURE

A Nature termékcsaládba tartozó takarmányok természetes alapanyagokból saját (lovanként méretre szabott) takarmányadag összeállításának egyedülálló lehetőségét kínálják. Nem csupán idősebb és beteg, illetve lábadozó lovak számára alkalmasak, hanem a Base és Premium termékcsaládokba tartozó takarmányokkal kombinálva nagy sport-igénybevételnek kitett lovak számára is.

TAKARMÁNY

BASE

A Base termékcsaládba tartozó granulált takarmány a ló napi tápanyag, vitamin és ásványi anyag bevitelét garantáló kiegyensúlyozott takarmányadag alapja. A PREMIUM takarmánycsalád kombinációjával egyszerűen biztosíthatja bármilyen terhelésnek kitett, tetszőleges kategóriába tartozó lovai megfelelő takarmányadagját.

TAKARMÁNY

PREMIUM

Az összes lókategória igényeit tiszteletben tartó Premium termékcsaládba tartozó takarmányokat egyedülálló tulajdonságok jellemzik. Könnyen emészthető energia, zsírok és rostanyagok forrását jelentik. A müzliszerű struktúra elősegíti a takarmányadag megfelelő elkeveredését a nyállal, megszünteti a stresszt és elősegíti a sport,- és hobbilovak jó emésztését és általános egészségét.

ENERGYS TERMÉKEK

ENERGYS

KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ AZ ENERGYS TAKARMÁNYOKKAL

Változnak az idők, és a természethez, természetességhez való visszatérés korunk egyik leghangsúlyosabb trendje. Hasonlóképpen kellene viszonyulnunk minden élőlényhez, mint saját magunkhoz. És ennek ugyanígy kellene lennie a lovak esetében is. Az otthonuk mindig is a tágas legelők, fő táplálékforrásuk pedig e legelők füve volt, amelyhez tökéletesen igazodott az emésztésük. Ezért módosítottunk takarmányaink összetételén, korlátozva és rostanyaggal helyettesítve a gabonaféléket, biztosítva ezzel, hogy a lehető legjobban megfeleljen a lovak szükségleteinek. E gyönyörű állatok a modern állattenyésztés lehetőségei ellenére továbbra is szabad lények, akiknek elegendő helyre, egymásra és egész napos hozzáférésre van szükségük a takarmányhoz.

MIÉRT AZ ENERGYS?

TERMÉSZETESSÉG

A takarmányokat és a takarmányadagokat a lovak természetes szükségleteit figyelembevéve vannak gyártva.

HAGYOMÁNY

A legjobb takarmány lovak számára immáron több mint tizenöt éve.

HOZZÁÁLLÁS

Lótenyésztőkként és a lovak szerelmeseiként tiszteletben tartjuk az állatok szükségleteit.

VÁLTOZATOSSÁG

A változatos takarmánykínálatból pontosan azt keverheti ki, amire a lovának szüksége van.

Top