Lovak

TAKARMÁNYOK

LOVAK SZÁMÁRA

Takarmányaink széles kínálatából minden ló megtalálja a neki valót. A receptek kifejlesztése során az ő szükségleteiknek legjobban megfelelő összetevőkre összpontosítottunk. Korlátoztuk, valamint a lovak számára jóval természetesebb rostanyaggal helyettesítettük a gabonaféléket.

TAKARMÁNY

PREMIUM

Az összes lókategória igényeit tiszteletben tartó Premium termékcsaládba tartozó takarmányokat egyedülálló tulajdonságok jellemzik. Könnyen emészthető energia, zsírok és rostanyagok forrását jelentik. A müzliszerű struktúra elősegíti a takarmányadag megfelelő elkeveredését a nyállal, megszünteti a stresszt és elősegíti a sport,- és hobbilovak jó emésztését és általános egészségét.

TAKARMÁNY

BASE

A Base termékcsaládba tartozó granulált takarmány a ló napi tápanyag, vitamin és ásványi anyag bevitelét garantáló kiegyensúlyozott takarmányadag alapja. A PREMIUM takarmánycsalád kombinációjával egyszerűen biztosíthatja bármilyen terhelésnek kitett, tetszőleges kategóriába tartozó lovai megfelelő takarmányadagját.

TAKARMÁNY

NATURE

A Nature termékcsaládba tartozó takarmányok természetes alapanyagokból saját (lovanként méretre szabott) takarmányadag összeállításának egyedülálló lehetőségét kínálják. Nem csupán idősebb és beteg, illetve lábadozó lovak számára alkalmasak, hanem a Base és Premium termékcsaládokba tartozó takarmányokkal kombinálva nagy sport-igénybevételnek kitett lovak számára is.

ENERGYS TERMÉKEK

ENERGYS

KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ AZ ENERGYS TAKARMÁNYOKKAL

Változnak az idők, és a természethez, természetességhez való visszatérés korunk egyik leghangsúlyosabb trendje. Hasonlóképpen kellene viszonyulnunk minden élőlényhez, mint saját magunkhoz. És ennek ugyanígy kellene lennie a lovak esetében is. Az otthonuk mindig is a tágas legelők, fő táplálékforrásuk pedig e legelők füve volt, amelyhez tökéletesen igazodott az emésztésük. Ezért módosítottunk takarmányaink összetételén, korlátozva és rostanyaggal helyettesítve a gabonaféléket, biztosítva ezzel, hogy a lehető legjobban megfeleljen a lovak szükségleteinek. E gyönyörű állatok a modern állattenyésztés lehetőségei ellenére továbbra is szabad lények, akiknek elegendő helyre, egymásra és egész napos hozzáférésre van szükségük a takarmányhoz.

MIÉRT AZ ENERGYS?

TERMÉSZETESSÉG

A takarmányokat és a takarmányadagokat a lovak természetes szükségleteit figyelembevéve vannak gyártva.

HAGYOMÁNY

A legjobb takarmány lovak számára immáron több mint tizenöt éve.

HOZZÁÁLLÁS

Lótenyésztőkként és a lovak szerelmeseiként tiszteletben tartjuk az állatok szükségleteit.

VÁLTOZATOSSÁG

A változatos takarmánykínálatból pontosan azt keverheti ki, amire a lovának szüksége van.

Top
X